Norasikin Ishak NORASIKIN ISHAK: September 2017

Wednesday, 13 September 2017

Gafis Birthday Treat (May'17 - Aug'17)

Untuk pengetahuan semua, company Nora ni memang suka buat makan-makan. Before ni, untuk birthday sahaja 4x setahun. Tahun ni start 3x je sbb nak save budget. Konon laaaa.  Tu belum masuk anniversary company la, iftar la, raya la, pot luck laaa. Macam-macam laa lah! hihihihi.
.
Ni kira turn birthday Nora. Celebrate 2 hari lepas birthday Nora. Rasa macam company celebrate birthday I sorang. Kahkah! Okayyy perasan. Kau ingat kau spesial sangat ke? 
.
Tapi masa event berlangsung, mood Nora tak berapa nak hokeyyy. Jadinya, gambar untuk kali ni, gambar Nora ade 2 3 keping je. Tu pun nasib ade.
.
Malas laaaa cakap banyak banyak. Jooom layan 
.
haaaaa, ni la muka muka birthday boy & birthday girls. Boss cakap lain beno birthday kali ni sebab kitorang pakai lilin bunga api. 
 okayy, orang yang antara lelaki dengan perempuan tu, Managing Director. Tiap kali birthday event, tiap kali tu muka dia ade. 3x setahun dia celebrate birthday 
 haaa, yang ni pulak ahli ahli surau waljamaah. HAHAHAHA! ni la AJK AJK yang selalu meng'proposed' event. Pengerusi? Cer teka! (kitorang mmg suka boria. baru gambar   )
Selalu backdrop kitorang gempak gempak (hahahaha). tapi kali ni simple je. Simple simple pun sweet kan?

Haaaa, tu jelahhh. Malas nak upload bebanyak. Bukan ade gambar I pun. Kah! Kayyyy, jumpa lagiii. Muahhhh ciked.  
.
.
Lots of Love,
Nora

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, 12 September 2017

Happy Birthday Rosliza Abdullah

To my dearest kakak, Selamat Hari jadi yang ke 35. Semoga dengan bertambahnya usia, akak semakin vogue gituuuu. kihkih! Dan dan time birthday nak demam kan? Apa apa pun, semoga cepat sembuh and berbahagia disamping orang orang yang tersayang.
.
Love you to the moon and back.
.
Hadiah nanti ehh. 
.
.
Lots of Love,
Nora
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen