Norasikin Ishak NORASIKIN ISHAK: 2017

Wednesday, 13 September 2017

Gafis Birthday Treat (May'17 - Aug'17)

Untuk pengetahuan semua, company Nora ni memang suka buat makan-makan. Before ni, untuk birthday sahaja 4x setahun. Tahun ni start 3x je sbb nak save budget. Konon laaaa.  Tu belum masuk anniversary company la, iftar la, raya la, pot luck laaa. Macam-macam laa lah! hihihihi.
.
Ni kira turn birthday Nora. Celebrate 2 hari lepas birthday Nora. Rasa macam company celebrate birthday I sorang. Kahkah! Okayyy perasan. Kau ingat kau spesial sangat ke? 
.
Tapi masa event berlangsung, mood Nora tak berapa nak hokeyyy. Jadinya, gambar untuk kali ni, gambar Nora ade 2 3 keping je. Tu pun nasib ade.
.
Malas laaaa cakap banyak banyak. Jooom layan 
.
haaaaa, ni la muka muka birthday boy & birthday girls. Boss cakap lain beno birthday kali ni sebab kitorang pakai lilin bunga api. 
 okayy, orang yang antara lelaki dengan perempuan tu, Managing Director. Tiap kali birthday event, tiap kali tu muka dia ade. 3x setahun dia celebrate birthday 
 haaa, yang ni pulak ahli ahli surau waljamaah. HAHAHAHA! ni la AJK AJK yang selalu meng'proposed' event. Pengerusi? Cer teka! (kitorang mmg suka boria. baru gambar   )
Selalu backdrop kitorang gempak gempak (hahahaha). tapi kali ni simple je. Simple simple pun sweet kan?

Haaaa, tu jelahhh. Malas nak upload bebanyak. Bukan ade gambar I pun. Kah! Kayyyy, jumpa lagiii. Muahhhh ciked.  
.
.
Lots of Love,
Nora

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, 12 September 2017

Happy Birthday Rosliza Abdullah

To my dearest kakak, Selamat Hari jadi yang ke 35. Semoga dengan bertambahnya usia, akak semakin vogue gituuuu. kihkih! Dan dan time birthday nak demam kan? Apa apa pun, semoga cepat sembuh and berbahagia disamping orang orang yang tersayang.
.
Love you to the moon and back.
.
Hadiah nanti ehh. 
.
.
Lots of Love,
Nora
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Wednesday, 9 August 2017

Bunga Telur Gula-Gula

Haaa, now Nora tengah ade project baru. Tengah DIY bunga telur untuk kenduri akikah hero tersayang. Semua sponsor by Tokma beliau.  Alhamdulillah, rezeki Danish Aufa. Dah nak dekat 2 tahun baru nak buat kenduri Akikah. Maaflaaa, kewangan Ummi Abi tak berapa nak stabil. Masa time kakak, tengah kaya raya. 
.
Okayyy, bukan nak cakap pasal kewangan sebenarnya. So kali nii door gift untuk kenduri Abg Aufa Bunga Telur Gula Gula. Nora DIY sendiri. Mau tercabut tangan tangan ni nak membuatnyaa. Tapii dah Tokma nya request cenggitu, kita buatkan jelah.
Taraaaaaa, ni la ghupe bunga telur nyaaa. Cantik ke idok? huhuhu! Unik kan? Jadi, di kesempatan ini, Nora pun nak open order untuk sesape yang berminat untuk buat doorgift, kenduri akikah, cukur jambul, or apa apa majlis laaa. Sila order awal untuk mengelakkan Nora ni bersengkang mata nak buat tempahan awok awok semua. Kang charge lebih kang, marah pulak.
.
Untuk sebarang tempahan atau pertayaan, jangan segan silu untuk  or  or whatsapp ke nombor 018-2546396 (Nora).
.
.
Coretan,
Nora
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Monday, 7 August 2017

shidaXhazwan Big Day


Alhamdulillah, tarikh keramat 05/08/2017 seorang lagi sahabat akrab aka bff selamat diijabkabulkan. Now team Secret Gurlz semua dah bergelar PUAN. hihihi!
Kesian mak buyung tak sempat tengok 'adik bongsu' nikah. Dah register register untuk class make up, tetiba baru teringat tarikh clash dengan tarikh nikah 'adik bongsu' nih. Tu pun mak buyung mintak balik cepat. Tu muka jadi separuh siap tuu 

Apa apa pun, hakak hakak ni semua nak ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU. SEMOGA BAHAGIA HINGGA KE JANNAH. HAPPY HONEYMOON SHIDA SAYANG. 

Perkara biasalah kan kalau datang wedding kawan kawan sekolah ni, mesti ade mini reunion punya. hikhik! Dapat jumpa time wedding jelahh. Dulu dulu boleh la selalu hang out. sekarang memasing dah ade family sendiri. Ehh mak buyung ni kalau dapat membebel memang tak berhenti. kihkih! Okayyy, layan gambo jelahh kitaaa.
dah 8bulan pun mak buyung aktif merempit lagii hokeyyyy  

NI SEMUA KAWAN KAWAN SEKOLAH KEBANGSAAN BANDAR SUNWAY BATCH 2001. Ni baru suku. ramai yang tak sempat nak jumpa. next wedding hokeyyyyy 

Takyah kot nak upload bebanyak. Bukan ade orang nak tengok pun. HAHAHAHA. Syok sendri jee. Okayy baiiii.




Coretan
Nora



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, 11 July 2017

Eid Mubarak 2017

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami sekeluarga. Mohon maaf kalau selama berkawan dengan Nora, ada yang kecik hati kecik tangan semua. Mintak halal makan minum apa yang terambil secara segaja atau tak sengaja. Kalau tak halalkan, cepat cepat jumpa or bagitahu Nora yer? Sebab Nora bukan ingat apa Nora dah buat zaman muda remaja. Taknak la nanti merangkak cari kome kome dekat padang mahsyar nanti.
.
Sape sape yang nak buat open house, jangan lupa jemput Nora naaaa. Nora mmg suka bab bab makan ni. 
.
Okay, nanti kita borak panjang panjang lagi naaa. Nora curik masa kejap kejap je nak hupdate ni. kihkih! Nak tgk gambar lain, sila check IG. kbaiiiii. 
.
.
Coretan,
Nora
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, 13 June 2017

Ramadhan Kareem 2017

Pejam celik pejam celik, dah 6bulan tak bukak belog nii. Tahu tahu je dah pregnant 6bulan. ehh?  HAHAHAHAHAHA!

Okayyy, bukan nak cerita pasal nora dah jadi mak buyung untuk kali ke 3, tapii nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua kawan kawan, sahabat handai, saudara mara dan juga kepada semua customer customer setia Nora aka Hakak Gojes. (ehh, siap dah ade customer bagai. Baru 6bulan menghilang. Ecece, Ni cerita next entry yer?) Semoga puasa kali ni akan lebih bermakna dari sebelum belum ni. Manfaatkan bulan mulia ni sebaik mungkin untuk berubah ke arah lebih baik. Yang penting, ISTIQAMAH.

 Jumpa next entryyyyyy.

Mak Buyung,
Nora
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen